Uimitorul peisaj al nesimţirii

Uimitorul peisaj al nesimţirii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă prezentăm trei dintre multele imagini surprinse în aceste zile de cititorii noştri, alături de comentariile care însoţesc mailurile trimise pe adresa redacţiei.

„Uimitorul peisaj al nesimţirii şi al «bunei coordonări» dintre Primărie şi Ecosal. Gunoiul stă acolo, în Micro 16 (FOTO 1) şi Micro 19 (FOTO 2) de peste două săptămâni şi dacă edilii cred că aşa trecem peste gripa porcină şi peste restul bolilor se înşeală…” (Andrei Coteţ)

„În municipiul Galaţi ne invadează gunoaiele (în cartierul Mazepa I, din centrul oraşului – FOTO 3). Această situaţie caracterizează modul în care se lucrează o administraţie a unei primării din România”.

„Plătim taxe şi impozite ca să susţinem trântorii ce doresc sporuri, tichete de vacanţă, tichete de masă, prime etc. Oare de ce se mai plăteşte taxa de habitat când gunoiul nu este ridicat de două săptămâni în plin centru?”

„Ce să mai vorbim de trotuare invadate de gunoaie, de zăpada topită care este un pericol pentru trecători şi de băltoacele mari care te fac să te gândeşti să-ţi iei cizme de cauciuc.” (Anişoara Liliana)

Citit 1991 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.