Mâncăm, bem, fumăm şi chemăm Ambulanţa

Mâncăm, bem, fumăm şi chemăm Ambulanţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Peste 40 de gălăţeni au ajuns la spital în fiecare noapte, de când au început sărbătorile *

Ca în fiecare an, Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-a confruntat cu o creştere a numărului de solicitări, în serile de Crăciun. Motivul: se pare că mulţi dintre gălăţeni nu-şi mai cunosc măsura la sarmale, la ţuică şi la… ţigări.

Aşa că în loc să se distreze până dimineaţă, prind apusul acasă, iar primele raze de soare la spital. 

„Am avut circa 40-45 de cazuri pe noapte, deci mai multe decât în alte perioade ale anului. Printre cazurile frecvente s-au numărat colicile renale şi biliare, dar am avut şi come alcoolice”.

„În cursul serii de sâmbătă am intervenit pentru a acorda ajutor unei tinere de 27 de ani, aflată într-o astfel de suferinţă: comă alcoolică”.

„Au mai fost şi cinci tineri care au fumat ţigări euforizante, li s-a făcut rău şi au sunat la Salvare. Au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi. 

Şi dacă ţineţi neapărat să aveţi un an mai bun, vă sfătuim să mai puneţi lacăt la frigider şi la beci! Că şi în 2010 o să fie criză şi n-are rost să faceţi ravagii prin cămări!

Citit 951 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.