Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit datelor centralizate în timp real de Biroul Electoral Central, peste 28.000 de cetăţeni, reprezentând 5,36 la sută din totalul de 523.321 înscrişi pe listele permanente şi suplimentare în judeţul Galaţi, au votat, până la ora 9,30, la alegerile europarlamentare. La referendumul naţional pentru Justiţie şi-au exercitat dreptul de vot peste 22.300 de cetăţeni, reprezentând 4,27 la sută.

În municipiul Galaţi, peste 12.300 de cetăţeni, adică 4,6 la sută şi-au exercitat votul la euroalegeri, iar la referendumul naţional pentru Justiţie, 9.700, reprezentând 3,6 la sută.

La nivel naţional, prezenţa la urne era de 5,15 la scrutinul pentru membrii din România ai Parlamentului European, şi de 4,16 la referendumul pentru Justiţie.

Prezenţa la vot, atât la alegerile pentru membrii din România ai Parlamentului European, cât şi la referendumul naţional pentru Justiţie poate fi urmărită în timp real pe site-ul https://prezenta.bec.ro/.

CITEȘTE alte detalii despre alegerile europarlamentare şi referendumul naţional pentru Justiţie

Citit 1801 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2019 12:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro