Duminică, restricții de circulație

Duminică, restricții de circulație
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru buna desfășurare a celei de-a șasea ediții a ”Semimaraton Galați 2019”, duminică, între orele 6.00 și 14.00, circulația rutieră va fi blocată pe mai multe tronsoane ale unor străzi din zona centrală a orașului.

Acestea vor fi: bulevardul Marii Uniri - de la Palatul Navigației până la trecerea de pietoni de la Grădina Botanică; strada Prelungirea Coșbuc - pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Armata Poporului și intersecția cu bd. Marii Uniri; strada Portului - pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Navelor și intersecția cu str. George Enescu; strada Egalității - pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Ion Creangă și intersecția cu str. Navelor; strada Brăilei - pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Bălcescu și intersecția cu str. Domnească; strada Domnească - pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Navelor și intersecția cu str. Gării.

"Semimaraton Galați 2019" este organizat de Fundația Comunitară Galați și beneficiază de sprijin financiar din partea Primăriei Galați.

Citit 2612 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.