Record de deşeuri colectate

Record de deşeuri colectate

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Cantitatea totală de deșeuri electrice care s-a colectat în România datorită profesorilor și elevilor voluntari din programul "Patrula de Reciclare" (de la debutul său, din 2011), a atins un nou record - 6 milioane de kilograme! La ediția 2018-2019 a programului au participat, în toată țara, 485 de unități de învățământ înscrise ca Patrule de Reciclare și 150 de Școli-Suporter, care își ajută colegii. Pe lista câştigătorilor publicată de patruladereciclare.ro, întâlnim şi două unităţi de învăţământ din Galaţi: Şcoala Gimnazială Nr. 29 (profesor coordonator, Monica Necula) - "Cea mai activă patrulă" şi Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae" din Lieşti (profesor coordonator, Carmen Alina Boţ) - "Cea mai mare cantitate de baterii".

Citit 748 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 18:57

1 comentariu

  • postat de Ida Joi, 13 Iunie 2019 10:04 92.84.41.*** Link la comentariu
    0
    5

    E bine ca se colecteaza deseuri pentru reciclare. Si eu sunt un cetatean constiincios ( si ca mine multi altii) si colectez selectiv deseurile din hartie, sticla, PET-uri si pe cele electrice aruncandu-le in pubelele special amenajate. Pana aici toate bune si frumoase dar poate ne spuneti si ce se intampla mai departe, care este traseul pana la final al acestor deseuri. Cum sta Galatiul la acest capitol, cum sta Romania, care e situatia in Europa?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro