Elevii susţin proba la Matematică, la Evaluarea Naţională

Elevii susţin proba la Matematică, la Evaluarea Naţională
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 3.600 de absolvenţi ai claselor a VIII-a de la şcolile din judeţul Galați sunt aşteptaţi joi, 20 iunie 2019, în sălile de examen pentru a susţine proba la Matematică, în cadrul examenului de Evaluare Naţională.

Proba începe la ora 9,00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8,30. Timpul destinat rezolvării subiectelor la matematică la Evaluare Națională 2019 este de două ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea acestora.

Pentru proba la Matematică, elevii pot să utilizeze instrumente de desen, însă nu au voie în sală cu mijloace de calcul. Elevii care doresc să corecteze o greşeală trebuie să taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor și instrumente de desen. Este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

Citit 1482 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.