O maşină a ”zburat” de pe un drum în construcţie
Foto: GSDG

O maşină a ”zburat” de pe un drum în construcţie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un eveniment rutier grav, petrecut pe cea mai periculoasă şosea din judeţul Galați şi soldat cu rănirea unei femei, pasageră într-un autoturism, a avut loc duminică, 23 iunie 2019, între localităţile Braniştea şi Traian.

Maşina implicată în accident, un Logan, venea dinspre Tecuci către Galaţi, iar la volan se afla un bărbat în vârstă de 59 de ani. La un moment dat, pe o porţiune de drum, denivelată şi acoperită cu pietriş din cauză că se află în reparaţii, şoferul a pierdut controlul volanului, spun poliţiştii, pentru că nu ar fi adaptat viteza.

Autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, soţia şoferului, o femeie de 56 de ani, a fost grav rănită. Mai mult, a avut nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare, deoarece a rămas blocată în maşina care a suferit grave avarii în urma impactului cu copacul. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească în ce măsură şoferul se face vinovat de producerea acestui eveniment.

Citit 5023 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.