Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

Un şofer din Galaţi s-a ales cu dosar penal şi probabil va rămâne pentru multă vreme pieton, după ce a fost prins, în trafic, conducând într-o stare de ebrietate extremă. Poliţiştii de la Secţia 5 au fost cei care au tras pe dreapta maşina la volanul căreia se afla bărbatul în vârstă de 44 de ani. Testarea cu etilotestul a arătat că acesta avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,38 la mie, fapt care a impus să fie dus de urgenţă la spital, pentru probe biologice. El este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Citit 7673 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2019 18:44

3 comentarii

 • postat de PC Marți, 09 Iulie 2019 11:48 109.102.62.*** Link la comentariu
  1
  5

  Pentru abateri grave ( alcool, viteza mare, abateri repetate etc) trebuie introdusa si aplicata sanctiune de confiscare a autoturismului .
  Astfel de indivizi tin mai mult la masina personala decit la viata celor apropiati dar si a locuitorilor in general.
  Asa se va asigura imposibilitatea repetarii abaterii dar va avea si un effect preventive.

  Raportează
 • postat de MIHAIL Marți, 09 Iulie 2019 09:26 5.13.249.*** Link la comentariu
  1
  11

  DACA putem gasi intelegere pentru unele greseli comise in circulatie CONSIDER CA IN NICIUN CAZ NU PUTEM TOLERA ASTFEL DE GRAVE ABATERI CUM ESTE CONSUMUL DE ALCOOL INAINTE SAU CHIAR IN TIMPUL CONDUCERII AUTOTURISMULUI!!!LEGEEA RUTIERA ESTE PREA BLANDA PENTRU ASTFEL DE SITUATII...IA SA SE RIDICE CARNETUL PENTRU ANI BUNI SAU CHIAR PE VIATA IN UNELE SITUATII FOARTE GRAVE,CONCOMITENT CU AMENZI FOARTE FOARTE MARISI SUNT SIGUR CA LE PIERE CHEFUL PRIETENILOR LUI BACHUS SA MAI URCE BAUTI LA VOLAN!!!LEGEA TREBUIE SA NE APERE DE ASTFEL DE INCONSTIENTI FATA DE CARE SA NU AVEM NICIO MILA SAU TOLERANTA!!!!IMI PLACE SI MIE UN PAHAR DE VIN BUN ,PE CARE MI-L PRODUC CU MIJLOACE PROPRII ,DAR,UNA ESTE SA CONDUCI MASINA SI ALTA SA BEI,CHIAR SI CAT DE PUTIN ALCOOL,SUNT LUCRURI CARE NU SE POT FACE CONCOMITENT,SUNT LUCRURI CARE SE EXCLUD RECIPROC,ADICA ORI ESTI PERFECT APT SA CONDUCI MASINA SAU ESTI DISPUS LA O SUETA CU AMICII,INVESELITA CU PUTIN VIN BUN,CA VORBA GENIALULUI NICOLAE IORGA,PUTIN VIN CONSUMAT ASCUTE INTELIGENTA,MULT,O TOCESTE!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA IAR LA VOLAN SA FIE DOAR CEI PERFECT APTI,,MAI ALES IN PRIVINTA DISCIPLINEI RUTIERE DE LA CARE NU TREBUIE SA SE FACA NICIUN RABAT!!!

  Raportează
 • postat de HAHAHA Marți, 09 Iulie 2019 08:41 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  10

  COCALARI muuuuuulti, fara numar, fara numar !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.