Roţi de maşină căsăpite în masă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandal mare vineri dimineaţă, săptămâna trecută, în centrul oraşului Tg. Bujor. În jur de 20 de locatari ai celui de-al doilea şir de blocuri de la stradă şi-au găsit maşinile cu toate cele patru roţi tăiate. Jale şi disperare în masă! Poliţia a venit la faţa locului, a luat probe, a vorbit cu proprietarii păgubiţi.

„Au fost însă şi câteva maşini de care nu s-au atins, ca urmare, oamenii legii au tras concluzia că gaşca de infractori ştia ale cui sunt maşinile. Dar nu se bănuieşte însă şi care sunt motivele acestor distrugeri în masă”.

„Poliţiştii au câteva date, sperăm să-i prindă pe făptaşi”, ne-a declarat primarul Ştefan Arfire.

Acesta ne-a mai spus că, fără să fie musai o legătură între cele două bande de răufăcători, a mai existat la alegeri un incident asemănător, când mai multe magazine aparţinând unor membri PSD au fost sparte, fără a se fura nimic din ele. Făptaşii nu au fost găsiţi nici până acum.

Proprietarilor automobilelor mutilate le-a fost greu să ajungă la service, cu toate roţile sparte. Aşa că a fost nevoie ca lucrătorii de la service să vină la faţa locului şi să repare stricăciunile.   

Asta ca să nu mai spună nimeni că Tg. Bujor e locul unde nu se întâmplă nimic!

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.