Unul după gratii, altul în pământ

Unul după gratii, altul în pământ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Familie distrusă la Umbrăreşti. Doi fraţi s-au luat la harţă, pe fondul consumului de alcool, iar finalul a fost tragic: unul a decedat, iar celălalt a ajuns după gratii.

Incidentul a avut loc miercuri noaptea, când cei doi fraţi, unul în vârstă de 35 de ani, celălalt în vârstă de 50 de ani, s-au luat la ceartă, după ce au băut împreună mai multe pahare. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a luat, la un moment dat, o furcă şi l-a ameninţat pe fratele mai mic. Acesta din urmă a încercat să se apere şi l-a lovit pe fratele său cu pumnul în zona feţei. În urma loviturii, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut, lovitura fiindu-i fatală. Medicii, ajunşi la faţa locului, nu au mai putut face nimic, constatând decesul.

Cazul a intrat în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familiei, cu stare de provocare. După ce au terminat cercetarea la faţa locului, procurorii l-au dus pe agresor la audieri, unde i-au şi dat ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. La finalul audierilor, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele bărbatului în vârstă de 35 de ani, acesta urmând să fie prezentat instanţei de judecată.

Citit 3924 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2019 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.