Cascadorie pe un drum important din Galaţi. În maşină se aflau doi copii (VIDEO)
Foto: ISU Galati

Cascadorie pe un drum important din Galaţi. În maşină se aflau doi copii (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Intervenţie contra-cronometru a echipajelor de salvare, miercuri după-amiază, 7 august 2019, pe DN 24 D, şoseaua care leagă municipiul Galaţi de Cuca. Un autoturism în care se aflau patru persoane, printre care şi două minore, ambele în vârstă de 8 ani, s-a răsturnat în afara părţii carosabile după ce şoferiţa, o femeie de 55 de ani, a pierdut, pentru o fracţiune de secundă, controlul volanului. În urma impactului, cei patru au rămas blocaţi în maşină. Rănită, şoferiţa nu a putut ieşi singură şi a avut nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare.

Militarii au scos-o pe femeia care avea, potrivit primelor estimări, multiple traumatisme, dar care era conştientă. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în timp ce SMURD-ul a preluat fetiţele aflate în stare de şoc. Din fericire, nici bărbatul aflat pe scaunul din dreapta faţă a maşinii nu a păţit nimic în urma cascadoriei.

Poliţiştii au stabilit ca prezumtivă cauză a accidentului neatenţia în conducere, dar nu este exclusă nici pierderea controlului volanului pe fondul excesului de viteză. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 7370 ori Ultima modificare Miercuri, 07 August 2019 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.