Să înceapă distracţia

Să înceapă distracţia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* DJ Optik la Club Divino * White Sensation la Galaţi * „Experimental Mapping”, cu Camil, la foişorul de pe Faleză * Concerte Over în weekend *

Chiar dacă unii dintre noi, în momentul citirii acestui material, sunt încă la serviciu, asta nu înseamnă că nu ne putem face deja planuri pentru sfârşitul de săptămână. Toate cluburile gălăţene dau tonul la distracţie chiar din această seară.

La Clubul Divino, în vineri seară va mixa celebrul DJ Optick (FOTO). Pentru petrecerea aceasta, care va începe la ora 23,30, fetele vor plăti la intrare 10 lei, iar băieţii 20 de lei. Nu uitaţi să vă luaţi bani de acasă şi pentru consumaţie, că, cu muzica bună merge şi o băutură rece.

Tot în această seară, dar în aer liber, pe Faleza Inferioară, la foişor, puteţi participa la „Experimental Mapping”, cu Camil.

White Sensation la Galaţi

Toţi cei care nu au avut posibilitatea să meargă la White Sensation pot începe pregătirile pentru a participa la un eveniment similar chiar la noi în oraş. Sâmbătă seară, de la ora 23,30, White Sensation va începe în Club Divino.

Intrarea va fi mult mai ieftină decât la petrecerile de acest gen, fetele urmând să plătească 10 lei, iar băieţii 20 de lei. Nu uitaţi un amănunt foarte important: toată lumea trebuie să fie îmbrăcată în alb.

Concert Over

Fanii trupei gălăţene Over vor avea ocazia de a participa la unul dintre cele două concerte ale trupei care vor avea loc în acest weekend. Primul va fi vineri seară în Andromeda Caffe, iar cel de-al doilea duminică pe faleză, la foişor. Concertul din această seară va începe de la ora 21,30, iar cel de duminică de la ora 20,00.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.