Tăiat şi târât de acceleratul Bucureşti-Iaşi

Tăiat şi târât de acceleratul Bucureşti-Iaşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Opt luni de coşmar * De la începutul lui 2011, zece gălăţeni au murit călcaţi de tren * Cinci sinucideri pe calea ferată *

Tragediile pe calea ferată s-au ţinut lanţ de la începutul anului. Zece gălăţeni şi-au sfârşit zilele călcaţi de tren – cinci dintre ei punându-şi singur capăt vieţii. Cele mai noi victime – o femeie din Lieşti şi un bărbat din Tecuci.

Tecuci

Acceleratul 1967 Iaşi-Bucureşti l-a lovit mortal joi seara, la ora 21,30, pe tecuceanul Eugen Marian, de 45 de ani. Bărbatul s-a aruncat în faţa trenului în zona gării Tecuci Nord, în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată. Trenul i-a tăiat omului laba piciorului stâng şi l-a târât 20 de metri, mecanicul neputând opri garnitura.

Se pare că tecuceanul a luat hotărârea de a-şi pune capăt zilelor după o ceartă cu familia. A plecat atunci ameninţând că se va omorî. Nu a avut nici o şansă: acceleratul l-a lovit în plin.

Lieşti

Tanti Tinca din Lieşti a fost călcată de tren luni, la ora 17,00. Femeia de 67 de ani era la păscut cu vaca, în apropierea căii ferate. A vrut să-şi ferească animalul din calea trenului personal 7576 Galaţi-Mărăşeşti. Din nefericire, ea nu a scăpat, fiind omorâtă pe loc în impact.

Depresii şi moarte la Tecuci

Conform subcomisarului Ştefan Constandache, de la Poliţia Transporturi Galaţi, de la începutul anului până acum 10 gălăţeni au murit tăiaţi de tren. În cinci cazuri, oamenii s-au sinucis.

Patru dintre sinucideri s-au petrecut la Tecuci, una întâmplându-se la Galaţi, în gara Cătuşa, victima fiind un om de afaceri local.

Citit 772 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.