Dulciuri de casă şi donaţii pentru copii

Dulciuri de casă şi donaţii pentru copii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dacă vă e dor de gustul copilăriei, cel al prăjiturilor de casă și al bunătăților din cămara bunicii și doriți, totodată, să sprijiniți copiii speciali în lupta împotriva autismului, sunteţi aşteptaţi duminică, 22 septembrie, începând cu ora 10,00, până la ora 15,00, la sediul APCA (strada Maior Fotea Iancu nr. 46) pentru a vă îndulci cu prăjituri şi cu un bine.

Toate deliciile vor fi puse la dispoziția vizitatorilor grație priceperii și implicării unor doamne și domnișoare inimoase, harnice și pricepute într-ale bucătăriei, la evenimentul intitulat "Dulciuri din cămara bunicii". Vânzarea lor se va face în scop caritabil, cumpărătorii sprijinind astfel funcționarea Centrului de recuperare ''Curcubeu'', locul în care zeci de copii cu autism beneficiază zi de zi de ajutor specializat.

Detalii suplimentare despre eveniment puteţi afla la numerele de telefon 0752.675.454, pe e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citit 1572 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.