O nouă avarie, o nouă surpare. Trafic restricționat pe Brăilei

O nouă avarie, o nouă surpare. Trafic restricționat pe Brăilei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O avarie a dat peste cap traficul pe strada Brăilei, în Țiglina 1, acolo unde sunt și lucrări edilitare. Conform biroului de presă din cadrul Primăriei Galați, avaria a apărut, vineri după-amiază, 13 septembrie 2019, la o conductă aparţinând operatorului Apă-Canal, "ceea ce a condus la o surpare între 2 şi 4 mp, pe strada Brăilei, în zona intersecţiei cu strada Saturn, pe sensul de mers către centru", se arată într-un comunicat al instituției citate.

Astfel, în urma accidentului de teren, echipele societății Apă Canal au ajuns în zonă pentru lucrări de remediere, iar zona a fost semnalizată corespunzător. luându-se o serie de măsuri pentru siguranţa circulaţiei.

Până la remedierea situaţiei, au fost impuse și restricții de trafic. 

"Accesul autovehiculelor dinspre strada Saturn, de la Aleea Cinema Vip, către strada Brăilei este interzis, iar traficul dinspre strada Saturn a fost deviat astfel pe Aleea Cinema Vip (aceasta devenind temporar stradă cu sens unic) către str. Regiment 11 Siret. Implicit, accesul maşinilor dinspre str. Regiment 11 Siret pe strada Aleea Cimena Vip a fost interzis. Totodată, semafoarele din zonă au în prezent galben intermitent.

De asemenea, troleibuzele care asigură traseele 102 şi 104 au fost înlocuite cu autobuze", se mai arată în comunicatul Primăriei Galați.

Echipele Apă Canal lucrează pentru remedierea avariei și estimează că lucrările se vor încheia până sâmbătă dimineață, 14 septembrie 2019. În acest interval de timp, susțin autoritățile, locuitorii din zonă nu vor rămâne fără apă rece. 

Foto: GSG

Citit 4176 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2019 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.