Locomotiva jazz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cina vânătorilor în Canada: Clubul Cultural Sportiv „Vulturul" din Kitchener organizează sâmbătă, 6 februarie, la Polish Legion din Kitchener, o „Cină a vânătorilor”.

Meniul, cât se poate de vânătoresc,  va fi servit la ora 19:00, fiind inclus în costul biletului de intrare. Muzica va fi oferita de DJ Leo. Fondurile rezultate vor fi donate bisericii ortodoxe române „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Kitchener.

* AVIS recoltează sânge: AVIS, Asociaţia Voluntarilor italieni donatori de sânge, va fi prezentă duminică, 31 ianuarie, de la ora 08.30 la ora 12.30, în faţa Parohiei catolice româneşti din Via del Carmine, Torino, cu o unitate mobilă pentru recoltarea sângelui.

* „Locomotiva Jazz - cu vagoane din România”: Vineri, 29 ianuarie 2009, de la ora 20.00, la Kultea Klub, ICR Budapesta efectuează prima cursă pe 2010 a Locomotivei Jazz, cu vagoane din România.

Călătoria muzicală va fi asigurată de către Luiza Zan şi Sorin Romanescu, din România.

Ei se alătură unor muzicieni români de valoare, invitaţi în 2009 de ICR Budapesta să improvizeze în cadrul Locomotivei Jazz: Pedro Negrescu, Cristina Pădurariu, Ramona Horvath, Jancy Korossy, Mircea Tiberian, cvartetul Lucian Nagy, Johnny Bota, Lică Dolga şi Berti Barbera.

* Ruxandra Donose la Torino: Spectacolul "Idomeneo" de Mozart, produs de Teatrul Regio din Torino, o are în distribuţie din nou şi pe mezzo-soprana Ruxandra Donose.

Născută la Bucureşti într-o familie de muzicieni, Ruxandra Donose a apărut pe scenă încă din copilărie, iniţial ca pianistă.

După absolvirea Universităţii de Muzică din Bucureşti la clasa de canto, a câştigat premii la doua importante competiţii internaţionale - Munchen (1990) şi Washington (1991) -, fiind apoi angajată a operelor din Basel (1991-1992) şi Viena (1992-1998).

În prezent funcţionează ca liber profesionist şi susţine o bogată activitate concertantă şi de operă în cele mai mari centre muzicale din lume.

Citit 720 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.