Programul „Alege Şcoala” nu a intrat în vacanţă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În această vară, pe rugăciunile şi cu sprijinul Sfinţilor, 600 de copii din Galaţi şi Brăila ajung în taberele de la Buşteni şi Durău

Duminică, în jurul prânzului, 70 de elevi din şcolile Arhiepiscopiei Dunării de Jos vor porni înspre nordul Moldovei.  „Este a treia serie de copii care - cu binecuvântare arhierească - face parte din Programul educaţional ˝Alege Şcoala˝ al Patriarhiei Ortodoxe Române, ne-a spus părintele Lucian Petroaia, consilier al Eparhiei Dunării de Jos. Programul este o prelungire a programei educaţionale şcolare şi cultural-spirituale din timpul anului şcolar şi de el vor beneficia peste 600 de elevi”.

La activităţile din cadrul Programului „Alege Şcoala” sunt integraţi copii care vin din familii nevoiaşe şi care din această cauză riscă să ajungă în pragul abandonului şcolar. Şi întotdeauna, Sfinţii lui Dumnezeu vin în preîntâmpinarea celor neajutoraţi. În programul derulat de Arhiepiscopia Dunării de Jos  sunt implicate 180 de parohii din Galaţi şi Brăila.

Cei 70 de copii vor porni duminică înspre amintitele destinaţii - Buşteni şi Durău - în jurul prânzului, din faţa Catedralei Galaţilor.

Citit 1598 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.