Permisul, opţional pentru şoferii cu probleme

Permisul, opţional pentru şoferii cu probleme
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Faptul că nu aveau dreptul să se urce la volan şi să conducă vehicule nu i-a impiedicat pe doi gălăţeni să şofeze. Depistaţi la finele săptămânii trecute pe drumuri din judeţul Galaţi, fiecare dintre ei a avut câte o "scuză bună", care însă nu i-a scutit de necazuri.

Unul dintre ei, un bărbat de 36 de ani, din Şendreni, a fost depistat la volan pe raza comunei. Ştiindu-se cu musca pe căciulă, având permisul suspendat pentru o abatere anterioară, le-a spus poliţiştilor un alt nume decât cel real. Minciuna nu a stat în picioare, ieşind rapid la iveală, din evidenţe rezultând şi interdicţia aplicată bărbatului de a conduce vehicule. El este acum cercetat pentru conducere fără permis şi fals privind identitatea.

Pobleme cu legea are şi un adolescent de 17 ani, care a pornit la plimbare, prin centrul Galaţiului, cu o maşină încredinţată de un bărbat de 38 de ani, care ştia că tânărul nu are permis. Întâlnirea cu un echipaj de poliţie l-a costat, pe el, dosar pentru conducere fără permis, iar pe proprietarul maşinii, pentru că i-a încredinţat maşina.

Citit 1519 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.