Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Faptul că nu aveau dreptul să se urce la volan şi să conducă vehicule nu i-a impiedicat pe doi gălăţeni să şofeze. Depistaţi la finele săptămânii trecute pe drumuri din judeţul Galaţi, fiecare dintre ei a avut câte o "scuză bună", care însă nu i-a scutit de necazuri.
Unul dintre ei, un bărbat de 36 de ani, din Şendreni, a fost depistat la volan pe raza comunei. Ştiindu-se cu musca pe căciulă, având permisul suspendat pentru o abatere anterioară, le-a spus poliţiştilor un alt nume decât cel real. Minciuna nu a stat în picioare, ieşind rapid la iveală, din evidenţe rezultând şi interdicţia aplicată bărbatului de a conduce vehicule. El este acum cercetat pentru conducere fără permis şi fals privind identitatea.
Pobleme cu legea are şi un adolescent de 17 ani, care a pornit la plimbare, prin centrul Galaţiului, cu o maşină încredinţată de un bărbat de 38 de ani, care ştia că tânărul nu are permis. Întâlnirea cu un echipaj de poliţie l-a costat, pe el, dosar pentru conducere fără permis, iar pe proprietarul maşinii, pentru că i-a încredinţat maşina.

Citit 974 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 17:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro