Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Faptul că nu aveau dreptul să se urce la volan şi să conducă vehicule nu i-a impiedicat pe doi gălăţeni să şofeze. Depistaţi la finele săptămânii trecute pe drumuri din judeţul Galaţi, fiecare dintre ei a avut câte o "scuză bună", care însă nu i-a scutit de necazuri.
Unul dintre ei, un bărbat de 36 de ani, din Şendreni, a fost depistat la volan pe raza comunei. Ştiindu-se cu musca pe căciulă, având permisul suspendat pentru o abatere anterioară, le-a spus poliţiştilor un alt nume decât cel real. Minciuna nu a stat în picioare, ieşind rapid la iveală, din evidenţe rezultând şi interdicţia aplicată bărbatului de a conduce vehicule. El este acum cercetat pentru conducere fără permis şi fals privind identitatea.
Pobleme cu legea are şi un adolescent de 17 ani, care a pornit la plimbare, prin centrul Galaţiului, cu o maşină încredinţată de un bărbat de 38 de ani, care ştia că tânărul nu are permis. Întâlnirea cu un echipaj de poliţie l-a costat, pe el, dosar pentru conducere fără permis, iar pe proprietarul maşinii, pentru că i-a încredinţat maşina.

Citit 1293 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.