Comedie cu fantezii sexuale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Consulatul din Bilbao, la noua adresa: Consulatul General al României la Bilbao, Spania, al cărui sediu se afla în amenajare, anunţă ca din 22 februarie îşi va începe activitatea în Plaza Circular no. 4.

* Film produs de o companie italiano-română: Societatea Filmului Politic (Hollywood) a nominalizat recent filmul „Punctured Hope” produs de compania „Toronto Pictures”, ca „Best Film Expose & Best Film on Human Rights” pentru anul 2009.  „Punctured Hope” a fost prezentat în cinematografe din Los Angeles din luna noiembrie.

Reacţia spectatorilor a dat naştere unei mişcări fundamentale care se identifică cu această „cauză”. Este primul film bazat pe o poveste reală din Africa, interpretată exclusiv de actori africani.

Compania „Toronto Pictures", preşedinte Bruno Pischiutta şi vicepreşedinte Daria Trifu, este un studio cinematografic, o casa de dezvoltare, producţie şi distribuţie de filme în jurul lumii.

Daria Trifu s-a născut la Braşov, în 1981. Cariera ca actriţă de film şi-a început-o în anul 2000, după ce s-a mutat în Canada. Daria a studiat Arte Plastice în Europa.

În România, a avut expoziţii private de pictură. Anul acesta, va juca rolul principal în filmul „Glicine", care se va realiza în România începând cu luna septembrie.

* „Republica absentă”, de Daniel Barbu: ICR Berlin lansează pe 9 februarie studiul politologic al profesorului Daniel Barbu - Republica absentă / Die abwesende Republik (2009), tradus de Larisa Schippel şi editat în cadrul seriei Forum Rumänien a editurii Frank&Timme.

* Comedia „Blocaţi în dormitor”, în turneu în Germania: Teatrul „George Ciprian” din Buzău prezintă pe 26 şi 27 februarie în trei oraşe din Germania comedia „Blocaţi în dormitor”.

În distribuţie, cunoscuţii actori de la Teatrul Nottara din Bucureşti, Luminiţa Erga - doamna Griffin, Valentin Teodosiu - domnul Griffin, Emil Hossu - hoţul, Dan Tudor - Konnelly.

„Blocaţi ... în dormitor” de John Tobias, un spectacol în regia lui Dan Tudor, întruchipează o poveste teribilă, ce are la bază fantezii sexuale, cu instalatori şi hoţi.

Declarată comedia anului 2001 la Buenos Aires, piesa este pretextul ideal de a oferi publicului o oră şi jumătate de râs... ca la teatru.

pnl3
Citit 1321 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.