Ninsori și viscol, în mare parte din țară

Ninsori și viscol, în mare parte din țară

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare de ninsori şi viscol, valabilă la nivelul întregii ţări, de vineri până duminică. 17 judeţe vor intra sub avertizare cod galben de ninsori puternice şi viscol.
Potrivit informării, valabile de vineri de la ora 22,00 până duminică la ora 22,00, vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 45-50 km/h şi de peste 60-70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminică, 29 decembrie, şi în sud-est.
Temporar, în zona montană va ninge, iar local în Transilvania, sudul Moldovei şi din a doua parte a zilei de sâmbătă, 28 decembrie, şi în Muntenia şi vestul Dobrogei vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.
De asemenea, în intervalul vineri ora 22,00 - duminică ora 20,00, judeţele Suceava, Neamţ, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Hunedoara, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Buzău se vor afla sub avertizare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol.
În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, iar din dimineaţa zilei de sâmbătă, 28 decembrie, şi în cea mai mare parte a Moldovei va ninge, temporar însemnat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, local consistent.

Citit 7456 ori Ultima modificare Vineri, 27 Decembrie 2019 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.