Roxen va fi vocea României la Eurovision (VIDEO)

Roxen va fi vocea României la Eurovision (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

România va participa în luna mai la concursul internaţional Eurovision de la Rotterdam cu o piesă interpretată de Roxen, o artistă complexă, în vârstă de doar 20 de ani, cu un timbru vocal special şi o prezenţă scenică memorabilă, anunţă TVR.

Trebuie spus că, anul acesta, televiziunea naţională a ales o abordare în premieră pentru Selecţia Naţională Eurovision: selectarea unei voci şi, abia ulterior, a piesei pe care vocea respectivă o va interpreta. Vocea aleasă este a lui Roxen, artistă născută în Cluj, care are deja două piese în topurile muzicale: „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”.

Pentru Roxen au fost compuse mai multe piese, dintre care cele mai bune cinci vor intra în finala Selecţiei Naţionale sub forma a cinci momente artistice diferite.

Pe 1 martie, într-un spectacol organizat la Sala Sporturilor din Buzău, va fi ales actul artistic care va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam. Piesele vor fi votate de un juriu de specialitate şi de public, în proporţie egală, de 50 la sută. În caz de egalitate, publicul este cel care are ultimul cuvânt, voturile sale fiind cele decisive.

Citit 2660 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 22:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.