Un control, două dosare

Un control, două dosare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Folteşti, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, l-a oprit pentru control, pe DN 26, în localitatea de frontieră Măstăcani, pe L.A., cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani, care conducea un autovehicul marca Mercedes Vito, cu care tracta, pe o platformă, un alt autoturism. Proprietarul ansamblului rutier în cauză, cetăţeanul G.A., din Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani, călătorea împreună cu L.A. în acelaşi autovehicul.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta. Totodată, oamenii legii au constatat că ansamblul rutier în cauză i-a fost încredinţat lui L.A. de proprietarul acestuia, G.A., deşi acesta cunoştea faptul că şoferul nu deţine permis de conducere corespunzător.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Citit 1982 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2020 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.