Accident provocat de un şofer băut şi fără permis

Accident provocat de un şofer băut şi fără permis
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un şofer în vârstă de 38 de ani, din Galaţi, a reuşit să provoace un eveniment rutier soldat nu doar cu pagube materiale şi rănirea unei şoferiţe, dar şi cu grave consecinţe penale, din cauza circumstanţelor în care s-au petrecut faptele.

Accidentul a avut loc duminică seară, pe Drumul de Centură, din cauză că, spun poliţiştii, bărbatul aflat la volanul unei maşini nu ar fi respectat distanţa regulamentară faţă de maşina aflată în faţa sa, în zona intersecţiei cu strada Combinatului. Din impactul celor două autoturisme a rezultat rănirea unei tinere de 25 de ani, din Smârdan, aflată la volanul maşinii lovite, leziunile fiind destul de grave cât să necesite transportarea acesteia la spital, unde a rămas internată.

Poliţiştii rutieri au stabilit două circumstanţe agravante în privinţa şoferului neatent: acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi mai era şi băut, etilotestul indicând o alcoolemie în aerul expirat de 0,56 la mie. El este acum cercetat penal pentru cele două "mici scăpări", dar şi pentru vătămarea corporală a tinerei şoferiţe.

Citit 742 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2020 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.