Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălățenii care locuiesc în zona Siderurgiștilor sunt lipsiți de apă potabilă din cauza unei avarii survenită pe fondul afectării unui hidrant la lucrările care se efectuează în zona străzii Anghel Saligny. Potrivit Apă-Canal, din cauza avarierii hidrantului, la această oră nu au apă consumatorii din zona Siderurgiștilor Vest - Micro 14 - Aurel Vlaicu. Reprezentanții societății lucrează la remedierea defecțiunii, preconizând ca acestea să fie finalizate până în jurul orei 14,30. 

”La reluarea alimentării în regim normal este posibil să se producă turbiditate. Recomandăm clienților noștri să nu dea drumul la robinet până când nu se fac spălările de conducte, pentru a nu antrena în instalația interioară apă cu turbiditate crescută. În cazul în care în instalația interioară a pătruns apă murdară, recomandăm curățarea filtrelor de la robinete. Dacă situația persistă, sunați la Dispecerat, la numărul 0236.463.294”, precizează reprezentanții Apă-Canal.

Citit 2405 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 12:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro