Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

De sâmbătă și până duminică, timp de 24 de ore, polițiștii și jandarmii au depistat 7.935  de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.012.571 de lei.
În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 401  cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 129 în Spania, 236 în Italia, 15 în Franța, 8 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 27 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 4 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania, au decedat.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Citit 1377 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2020 18:45

1 comentariu

 • postat de Spor la treaba frati politisti !!! Luni, 06 Aprilie 2020 04:05 77.111.247.*** Link la comentariu
  3
  9

  Parerea mea este sa nu se mai revina la viata normala NICIODATA !!! Sa traim numai in stare de ordonante militare !!!
  Cu un asemenea FLUVIU de venit la buget, nici nu mai e nevoie sa se desfasoare alta activitate in Romania decat cea de politist !!! Ar trebui sa se desfiinteze orice alta activitate si sa fie toata populatia Romaniei angajata la Politie si abia atunci sa vezi incasari !!!

  Lasand gluma la o parte...amenzi puteti sa dati cate vreti, ca doar nu va doare mana (prea tare) ... problema este cine le va (putea) plati !!! Nu cumva sa ajungeti in situatia sa nu va scoateti nici banii de pixuri si de formulare consumate in perioada asta... Oricum, voi scrieti in continuare...putin exercitiu de caligrafie nu a omorat pe nimeni , niciodata ...
  Si tot fara gluma...ganditi-va ce capital de simpatie v-ati castigat (la fel ca in decembrie 1989...) din partea populatiei in toata perioada asta si ce urari de bine veti primi de la cei printre care traiti dupa ce toata mascarada asta jalnica se va incheia ...
  Stim...voi nu va faceti decat datoria si executati doar niste ordine !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.