Surprize de la domni şi „Viaţa liberă”

Surprize de la domni şi „Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri a avut loc premierea  concursului organizat de „Viaţa liberă” cu ocazia zilei de 8 martie. 13 doamne şi domnişoare au avut noroc şi vor avea parte de un 8 Martie de neuitat.

Zece dintre ele vor merge la un salon de înfrumuseţare, iar celelalte trei îşi vor invita fiecare încă două prietene şi vor petrece la restaurantul Stilexpert.

O parte dintre doamne au mai câştigat la alte concursuri decât cele organizate de „Viaţa liberă”, altele nu au mai câştigat niciodată nimic. Doamna Simona Ciobanu, una dintre câştigătoarele premiului de 250 de lei, constând în servicii la Salonul de înfrumuseţare Glamour, a fugit de la serviciu pentru a-şi ridica premiul.

„Nu am ştiut că am participat la acest concurs. Când am fost sunată de la ziar am aflat acest lucru. L-am întrebat pe soţul meu şi mi-a confirmat că el a trimis taloanele pe numele meu”, ne-a mărturisit fericita câştigătoare. 

Pentru Nicoleta Florea, surpriza a venit din partea mamei. „Mama mea a mai câştigat la concursurile ziarului. Ea trimite regulat taloane la toate concursurile. Până acum nu am avut noroc, dar iată că de data aceasta s-a spart gheaţa”.

Nicoleta Florea are 21 de ani şi va beneficia de servicii la Salonul Glamour în valoare de 50 de lei. Tot o surpriză a avut şi  doamna Valentina Geru, care a câştigat un voucher de 50 de lei. Taloanele sale au fost completate şi aduse la redacţie de soţul ei.

Pentru doamna Irene Florinela Zamfir, norocul a venit din partea tatălui: „Părinţii mei au mai câştigat la concursurile ziarului. Şi fetiţa mea a fost una dintre norocoase. Eu abia acum am câştigat, dar e binevenit acest voucher de 50 de lei”.

Cu un voucher de 100 de lei vor merge la Salonul Glamour doamna Doiniţa Vătafu, doamna Cristina Tărnăuceanu şi doamna Aura Pal.

„Trimit singură taloanele. Nu am mai câştigat niciodată la concursurile ziarului, deşi am jucat la toate. Sunt norocoasă, mai ales că am mai câştigat alte concursuri”, ne-a spus doamna Vătafu.

La restaurant, cu prietenele

Trei doamne norocoase îşi vor invita câte două prietene şi vor petrece seara de sâmbătă la restaurantul Stilexpert. Fiecare dintre cele trei norocoase au primit câte un voucher în valoare de 350 de lei pe care îl vor valorifica la Stilexpert.

Doamna Adriana Păduraru a dorit să îşi facă un cadou de 8 Martie şi a trimis taloanele la concursul nostru. Iată că norocul i-a surâs şi, deşi nu a hotărât cu cine va merge la restaurant, a promis că se va distra pe cinste acolo.

Nici doamna Anca Cristina Rugină nu era decisă în cursul zilei de ieri cu cine va merge la restaurantul Stilexpert. Norocoasa deţinătoarea a unui voucher de 350 de lei a trimis singură taloanele la redacţie şi nu se aştepta să câştige.

Nici doamna Mihaela Ţâmpău nu se aştepta să câştige deşi avea o speranţă. „Joc pentru prima oară la concursurile ziarului, dar mi-am dat seama că sunt pe bune şi că oricine poate câştiga la Viaţa liberă”.

„Nu aveam program de 8 Martie şi chiar mă bucur că voi merge alături de prietenele mele la restaurant. Aştept să îmi confirme şi prietenele mele că pot să mă însoţească”, ne-a mărturisit doamna Mihaela.

Doamnele norocoase şi-au ridicat premiile şi nu le rămâne decât să se bucure de ele. Le urăm doamnelor şi domnişoarelor „La mulţi ani” şi îi anunţăm pe toţi cititorii noştri fideli că urmează un alt concurs cu premii consistente.

Citit 1840 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.