O poliţistă din Galaţi a rămas fără permis în misiune
Foto: GSDG

O poliţistă din Galaţi a rămas fără permis în misiune
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

O tânără poliţistă din Galaţi a rămas fără permisul de conducere după ce maşina pe care o conducea a fost implicată într-un eveniment rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Femeia se afla la volanul unei autospeciale de serviciu cu care, marţi după-amiază, se deplasa la o misiune. Trebuia să ajungă de urgenţă, dar a pornit doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice, ceea ce nu a ajuta-o prea mult pentru a-i avertiza pe ceilalţi şoferi din trafic. În momentul în care a pătruns in intersecţia străzilor Prelungirea Brăilei şi Frunzei, ea, venind dinspre strada Oltului, a lovit în plin un autoturism condus regulamentar de un tânăr care credea că are prioritate şi care nu văzuse maşina de poliţie.

Colegii de la Poliţia Rutieră ai agentei, care au venit la faţa locului pentru a stabili circumstanțele tamponării, au concluzionat că tânăra greşise, trecând pe culoarea roşie a semaforului în condiţiile în care nu utilizase troate semnalele, conform procedurilor aplicabile în misiune.

Poliţista a primit o amendă şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile, pentru neacordare de prioritate.

 

 

Citit 8184 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.