O poliţistă din Galaţi a rămas fără permis în misiune
Foto: GSDG

O poliţistă din Galaţi a rămas fără permis în misiune
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

O tânără poliţistă din Galaţi a rămas fără permisul de conducere după ce maşina pe care o conducea a fost implicată într-un eveniment rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Femeia se afla la volanul unei autospeciale de serviciu cu care, marţi după-amiază, se deplasa la o misiune. Trebuia să ajungă de urgenţă, dar a pornit doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice, ceea ce nu a ajuta-o prea mult pentru a-i avertiza pe ceilalţi şoferi din trafic. În momentul în care a pătruns in intersecţia străzilor Prelungirea Brăilei şi Frunzei, ea, venind dinspre strada Oltului, a lovit în plin un autoturism condus regulamentar de un tânăr care credea că are prioritate şi care nu văzuse maşina de poliţie.

Colegii de la Poliţia Rutieră ai agentei, care au venit la faţa locului pentru a stabili circumstanțele tamponării, au concluzionat că tânăra greşise, trecând pe culoarea roşie a semaforului în condiţiile în care nu utilizase troate semnalele, conform procedurilor aplicabile în misiune.

Poliţista a primit o amendă şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile, pentru neacordare de prioritate.

 

 

Citit 7893 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:10

4 comentarii

 • postat de just
  Miercuri, 06 Mai 2020 23:58
  89.137.136.***
  S-a procedat corect! Asa trebuie la fiecare indiferent ce functie are sau ce meserie. Regulamentul rutier e unul pt toti participantii la trafic! Trebuie sa intelegem si pe tanara politista ca e la inceput dar va invata repede din aceasta intamplare. Respect politiei care actioneaza corect, fara exces de zel si care inainte de a da amenda analizeaza bine situatia si da un avertisment in unele cazuri! Politia romana trebuie sa ajunga cea mai respectata din lume! Se poate!
  Politia trebuie sa se lepede de interlopi si sa tina cu cetateanul corect si cinstit din tara asta! Daca e in cardasie cu mafiotii nu va putea avea respectul populatiei! Toata viata mi-am dorit sa fiu politist dar nu am fost lasat pt ca eram spaima hotilor si coruptilor! Daca primesc oferta de angajare in politie rog sa fiu contactat!
  18
  24
  Raportează
 • postat de x
  Miercuri, 06 Mai 2020 14:58
  91.207.172.***
  Cum? Nu miliționerii au dreptate înto(n)tdeauna? Sau pe acolo era vreo cameră de înregistrare ?! Că altfel ...
  15
  69
  Raportează
 • postat de ss
  Miercuri, 06 Mai 2020 13:17
  5.13.243.***
  Domnisoara politist si-a oferit o lectie pt toata viata, ghinionist in acest caz a fost soferul vatamat!
  18
  36
  Raportează
 • postat de Galatean
  Miercuri, 06 Mai 2020 11:49
  78.96.81.***
  Acest act a departajat politistul, ca functie, de conducatorul auto normal, in ambele cazuri regulamentul circulatiei este obligatoriu!

  Sper sa nu fie numai o reclama, ci o regula sine qua non!
  24
  47
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.