Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O tamponare a reuşit să blocheze traficul pe Drumul de Centură. Şi asta pentru că, în urma tamponării, unul dintre vehiculele implicate a ajuns în afara părţii carosabile, unde a lovit o ţeavă de gaze, care s-a fisurat. Mai exact, o autoutilitară a lovit un autoturism, care era oprit pe banda doi de circulaţie, cel mai probabil cu intenţia de vira stânga, încălcând linia continuă, iar apoi a ricoşat în afara părţii carosabile, unde a lovit ţeava de gaz.
La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de pompieri, care asigură zona şi urmează să scoată tot gazul din conducta afectată, astfel încât să nu existe pericolul unei explozii. Conform pompierilor, autoutilitara care a ajuns în afara părţii carosabile va fi îndepărtată din zonă abia după ce tot gazul va fi eliberat din conductă, astfel încât să fie evitată orice problemă.
Din fericire, niciunul dintre şoferi nu a fost rănit, incidentul fiind înregistrat drept tamponare.

Citit 5177 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 16:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro