6-2, 6-2 cu Serena și probleme cu ANAF

6-2, 6-2 cu Serena și probleme cu ANAF
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Campioana din 2018 de la Roland Garros și ultima câștigătoare a ”splendorii în iarbă”, Simona Halep are ceva probleme cu fiscul, aspecte în legătură cu care cărora vom fi lămuriți, sperăm, cât de curând, de comunicatorii DGRFP Galați. Este vorba, mai exact, de un dosar, în care Ministerul Finanţelor Publice, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală -  Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Galaţi și Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa are calitatea de pârât. În fapt, prin acest demers, Halep contestă o formă de recuperare a creanțelor bugetare inițiată de fiscul român prin structurile sale naționale, regionale și județene.

Discursul mediatic privind neachitarea la termen a unor impozite datorate pe bunurile imobile pe care Halep le-ar deține în zona Constanței, câtă vreme acestea sunt apanajul direcțiilor de fiscalitate ale primăriilor de pe raza cărora sunt situate acestea, nu prea stă în picioare.

Cert este că, datorită suspendării temporare a proceselor din cauza pandemiei, Judecătoria Constanța nu a fixat niciun termen pentru această cauză, ultimul fiind în cel din februarie 2020.

 

Citit 3231 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.