Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Campioana din 2018 de la Roland Garros și ultima câștigătoare a ”splendorii în iarbă”, Simona Halep are ceva probleme cu fiscul, aspecte în legătură cu care cărora vom fi lămuriți, sperăm, cât de curând, de comunicatorii DGRFP Galați. Este vorba, mai exact, de un dosar, în care Ministerul Finanţelor Publice, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală -  Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Galaţi și Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa are calitatea de pârât. În fapt, prin acest demers, Halep contestă o formă de recuperare a creanțelor bugetare inițiată de fiscul român prin structurile sale naționale, regionale și județene.

Discursul mediatic privind neachitarea la termen a unor impozite datorate pe bunurile imobile pe care Halep le-ar deține în zona Constanței, câtă vreme acestea sunt apanajul direcțiilor de fiscalitate ale primăriilor de pe raza cărora sunt situate acestea, nu prea stă în picioare.

Cert este că, datorită suspendării temporare a proceselor din cauza pandemiei, Judecătoria Constanța nu a fixat niciun termen pentru această cauză, ultimul fiind în cel din februarie 2020.

 


Citit 2244 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 22:56

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro