Femeile merg la film

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Consulat itinerant în Insulele Baleare: În cadrul programului "consulatul itinerant", pe 19 şi 20 martie o echipă a Consulatului General al României la Barcelona se va deplasa la Mallorca pentru a oferi asistenţă şi servicii consulare cetăţenilor români din Insulele Baleare. 

* Ziua Francofoniei la Ottawa: Cu ocazia Zilei Internaţionale a Francofoniei, Ambasada României la Ottawa prezintă,  pe 15 martie, filmul "Restul e tăcere", în regia lui Nae Caranfil.

* 15 elevi chinezi vor reprezenta România: Ambasada României la Beijing a avut ca oaspeţi duminică, 7 martie, 15 elevi chinezi de la Liceul Huiwen din capitală, care au solicitat această întâlnire cu diplomaţii români deoarece urmează să reprezinte România, în cadrul conferinţei "Asian International Model United Nations 2010", ce se va desfăşura, între 1 - 4 aprilie, la Universitatea din Beijing. Tinerilor le-au fost puse la dispoziţie inclusiv materiale documentare care să-i ajute să înţeleagă mai bine România şi spiritul românesc.

* Vizionare de film în cartierul Estacion: Asociaţia de femei străine FEMEIA le invită pe românce pentru a sărbători Ziua Femeii Muncitoare, vineri, 12 martie, ora 18,00, la Centro Asociativo Jarama din Coslada, Spania. Manifestarea, organizată de mai multe asociaţii de emigranţi din zonă, este dedicate femeilor străine, şi va fi vizionat documentarul "Femeile Azi. Migrarea". Organizatorii vor pune la dispoziţie şi un serviciu de gardă pentru copii, prin organizarea unor mici ateliere unde aceştia să petreacă şi ei, în timp ce mamele lor vizionează filmul.

* Teatrul Masca, la Washington: Teatrul Masca din Bucureşti va participa în perioada 11 - 14 martie la ediţia din acest an a Festivalului internaţional de teatru vizual QuestFest, ce are loc la Gallaudet University - Theatre Malz, Washington, cu spectacolul Intrusa.

* Târgul de Carte de la Leipzig: Scriitorii români Ana Blandiana şi Lucian Dan Teodorovici îşi vor prezenta volumele la Târgul de Carte de la Leipzig, eveniment care se va desfaşura în perioada 18 - 21 martie.

* Regizorul Andrei Şerban la Harvard: Regizorul de teatru Andrei Şerban va conferenţia vineri, 12 martie, în cadrul Harvardwood Seminar Series, manifestări organizate de fundaţia Harvardwood, de pe lângă Universitatea Harvard, la New York.

Citit 720 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.