Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Pompierii gălăţeni au fost solicitaţi, luni seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Braniştea. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj SMURD.
"Focul a fost localizat prompt, la nivelul unor anexe ale gospodăriei. Pompierii au lucrat timp de două ore pentru a lichida complet incendiul, în timp ce paramedicii au acordat primul-ajutor proprietarei, o vârstnică ce avea arsuri de gradul 1 la nivelul membrelor superioare şi a feţei. Ca urmare, a fost nevoie se transportarea victimei la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru investigaţii suplimentare", ne-a declarat Dan Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.
La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o scurgere de gaze. "Cauza probabilă constă în scăpările de gaze produse în bucătărie. Se pare că femeia a aprins aragazul, după care s-a dus după chibrit, fapt care a dus la o explozie, urmată de incendiu la nivelul anexei. Au ars circa 40 metri pătraţi de acoperiş şi bunurile din două camere", a conchis purtătorul de cuvânt al ISU.

Citit 1138 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2020 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.