Explozie urmată de incendiu, la Braniştea

Explozie urmată de incendiu, la Braniştea
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pompierii gălăţeni au fost solicitaţi, luni seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Braniştea. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj SMURD.

"Focul a fost localizat prompt, la nivelul unor anexe ale gospodăriei. Pompierii au lucrat timp de două ore pentru a lichida complet incendiul, în timp ce paramedicii au acordat primul-ajutor proprietarei, o vârstnică ce avea arsuri de gradul 1 la nivelul membrelor superioare şi a feţei. Ca urmare, a fost nevoie se transportarea victimei la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru investigaţii suplimentare", ne-a declarat Dan Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o scurgere de gaze. "Cauza probabilă constă în scăpările de gaze produse în bucătărie. Se pare că femeia a aprins aragazul, după care s-a dus după chibrit, fapt care a dus la o explozie, urmată de incendiu la nivelul anexei. Au ars circa 40 metri pătraţi de acoperiş şi bunurile din două camere", a conchis purtătorul de cuvânt al ISU.

Citit 1701 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2020 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.