Focar de coronavirus într-un campus cu muncitori din Pakistan

Focar de coronavirus într-un campus cu muncitori din Pakistan
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Opt muncitori din Pakistan, angajaţi ai unei firme de construcţii din Galaţi care făcea lucrări în Brăila, s-au infectat cu noul coronavirus şi au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Brăila. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a decis să izoleze campusul, în care se mai află încă 93 de muncitori.
Primele cazuri de infectare în campusul aflat în localitatea brăileană Vădeni au fost confirmate luni, iar cei opt muncitori din Pakistan confirmaţi au fost internaţi în spital.
"Sunt opt muncitori, cazurile sunt confirmate. La Spitalul Judeţean din Brăila au fost făcute testele. Se face anchetă epidemiologică, iar 93 de persoane au fost izolate în campus. Muncitorii sunt angajaţii unei firme din Galaţi, campusul se află între oraşele Galaţi şi Brăila, pe teritoriul judeţului Brăila. Ei muncesc unde-i trimite firma. Această firmă are lucrări în mai multe judeţe", a declarat prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.
Campusul este supravegheat în prezent de maşini de poliţie şi jandarmerie.

Citit 5001 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2020 20:04

2 comentarii

 • postat de Pagarici
  Miercuri, 03 Iunie 2020 12:49
  81.12.149.***
  Daca n-a ajuns virusul si la patronii firmei de casa a partidului.. e bine!
  1
  4
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Miercuri, 03 Iunie 2020 07:26
  5.13.214.***
  Da nici nu stie lumea ca sunt de la Tancrad. Sa fie trimisi la ei acasa. Acum stau ,cazare,masa si poate si ceva despagubiri din banii romanilor.
  14
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.