A crescut din nou numărul persoanelor autoizolate

A crescut din nou numărul persoanelor autoizolate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a primit încă trei rezultate pozitive, în urma testărilor pentru depistarea coronavirusului. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns, la nivelul judeţului Galaţi, la 612.

Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 373, cu opt mai multe faţă de raportarea de marţi, au fost declarate vindecate şi au fost externate din spitale.

În acelaşi timp, 84 de gălăţeni şi-au pierdut viaţa după ce s-au infectat cu COVID-19, marea lor majoritate fiind din cele două cămine de bătrâni.

Totodată, la nivelul judeţului Galaţi, sunt monitorizate de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi 2.570 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu. Numărul celor aflaţi în izolare a crescut în ultimele 24 de ore cu 206 persoane. De asemenea, a crescut şi numărul celor care sunt în carantină instituţionalizată. Conform datelor oficiale, în centrele de carantină sunt în prezent internate 33 de persoane, cu două mai mult faţă de marţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Galaţi, au fost efectuate 6.329 de teste pentru depistarea coronaviruslui, cu 42 mai multe faţă de raportarea de luni.

Citit 1602 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2020 22:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.