Daruri pentru o familie cu 10 copii
Foto: ADJ

Daruri pentru o familie cu 10 copii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O familie cu 10 copii, din localitatea Mălureni, județul Galați, l-a impresionat pe ÎPS Casian, Arhiepiscopul ”Dunării de Jos”. Povestea familiei a ajuns în atenția ÎPS Casian în timpul unei vizite făcute de acesta la Spitalul de Pediatrie ”sf. Ioan” din Galați, unde era internat unul dintre cei 10 copii, un bebeluș de doar două luni, care avea nevoie de tratament în urma unor intervenții chirurgicale. ”Pentru a-i oferi un sprijin real acestui copilaș, dar și familiei lui, care nu dispune de resursele materiale necesare unui trai normal, chiriarhul Dunării de Jos a hotărât ajutorarea acestei familii cu toate cele necesare creșterii copiilor”, ne-au explicat reprezentanții Arhiepiscopiei ”Dunărea de Jos”.

În acțiunea umanitară s-au implicat și cei de la Centrul eparhial, de la Protoieriile Tecuci și Nicorești, cât și de la alți oameni harnici și darnici. Astfel, familia din Mălureni a primit mobilă, obiecte de uz casnic, produse de igienă, alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și sprijin pentru tratamentul unuia dintre cei zece copii diagnosticat cu probleme la ochi.

Nu doar clericii au fost impresionați de familia cu 10 copii, ci și un membru al Consiliului Eparhial, care a pus umărul la acțiunea umanitară, oferind în repetate rânduri cele necesare traiului de zi cu zi. O astfel de donație a fost făcută chiar zilele acestea, când familia numeroasă a primit alimente și produse de igienă.

Citit 1514 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.