24 de teste, un singur rezultat pozitiv

24 de teste, un singur rezultat pozitiv
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit, marţi, încă un rezultat pozitiv în urma testărilor pentru depistarea coronavirusului. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns, la nivelul judeţului Galaţi, la 639.

Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 399 au fost declarate vindecate şi au fost externate din spitale. Totodată, 85 de gălăţeni şi-au pierdut viaţa după ce s-au infectat cu COVID-19, marea lor majoritate provenind din cele două cămine de bătrâni devenite focare şi plasate în carantină.

De asemenea, la nivelul judeţului, Direcţia de Sănătate Publică are în monitorizare 2.660 persoane, care sunt în autoizolare la domiciliu. Numărul celor aflaţi în izolare a crescut în ultimele 24 de ore cu 244 de persoane. Trebuie precizat că în ultimele 24 de ore nu a mai crescut numărul celor care sunt în carantină instituţionalizată. Conform datelor oficiale, în centrele de carantină sunt în prezent internate 41 de persoane.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Galaţi, au fost efectuate 6.965 de teste pentru depistarea coronavirusului, cu 24 mai multe faţă de raportarea de duminică.

Citit 2224 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2020 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.