Amendat pentru oprirea în stația de autobuz

Amendat pentru oprirea în stația de autobuz
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Marți, 9 iunie 2020, un bărbat din Galați în vârstă de 51 de ani, s-a ales cu o amenda in valoare de 140 lei si 2 puncte penalizare deoarece a oprit vehiculul în zona stației de autobuz din "Aurel Vlaicu" pentru a coborî cineva.

Din spusele șoferului, într-un interval foarte scurt de timp, a apărut un echipaj MAI, la acesta venind o polițistă care nu poseda masca de protecție, ulterior când șoferul i-a adus la cunoștință acest aspect, ea a fugit către mașina de poliție, cu tot cu procesul verbal, nesemnat, după care a plecat.

"Ieri, am oprit lângă stația de autobuz din Aurel Vlaicu, să coboare cineva din mașină. După nici 30 de secunde, hop apare o polițistă, fără mască, și îmi cere actele. I le dau, pleacă la mașina de poliție, eu aștept în mașina mea. Apare după vreo 15 minute, cu amenda mea de 140 lei și 2 puncte. Buun... Semnezi?, mă întreabă. Îi răspund: Pe d-vs, cine vă amendează când discutați cu contribuabilul, fără mască? Reacția ei? A fugit la mașina poliției cu tot cu procesul verbal... M-am dat repede jos și i-am făcut poză - și ei, și colegului... timp în care au fugit cu amenda mea, nesemnată de mine", a declarat conducătorul autovehiculului.

Citit 11023 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.