Din 145 de teste în 24 de ore, șapte au ieșit pozitive

Din 145 de teste în 24 de ore, șapte au ieșit pozitive
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit, vineri, încă șapte rezultate pozitive în urma testărilor pentru depistarea coronavirusului. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns, la nivelul judeţului Galaţi, la 660.

Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 405, cu trei mai mult față de raportarea de joi, au fost declarate vindecate şi au fost externate din spitale. Totodată, 85 de gălăţeni şi-au pierdut viaţa după ce s-au infectat cu COVID-19. De asemenea, la nivelul judeţului, Direcția de Sănătate Publică are în monitorizare 2.870 persoane, care sunt în autoizolare la domiciliu. Numărul celor aflaţi în izolare a crescut în ultimele 24 de ore cu 16 persoane. De asemenea, a crescut numărul celor care sunt în carantină instituţionalizată. Conform datelor oficiale, în centrele de carantină sunt în prezent internate 45 de persoane, cu șase mai mult faţă de raportarea de joi, semn că încă sunt persoane care nu respectă măsurile de autoizolare.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Galaţi, au fost efectuate 7.324 de teste pentru depistarea coronavirusului, cu 145 mai mult faţă de raportarea de joi.

Citit 1678 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2020 19:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.