Trei zile de Scrumbie

Trei zile de Scrumbie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În acest an, Festivalul Scrumbiei va dura 3 zile şi va fi organizat de Teatrul Muzical, care are de cheltuială în acest scop 45.000 de lei *

Vă place peştele? Simţiţi în aer miros de scrumbie pârpolită pe jar, fragedă şi delicioasă, numai bună de mâncat? Ei bine, să ştiţi că nu vă joacă imaginaţia o festă.

Au mai rămas doar două săptămâni până la tradiţionalul Festival al Scrumbiei, programat în perioada 26-28 martie.

Ei da, în premieră, anul acesta, în loc de o zi de petrecere, vom avea trei pentru că aşa au decis consilierii locali ţinând seama de faptul că manifestarea ajunge anul acesta la a IX-a ediţie.

CL a aprobat includerea acţiunii „Festivalul  Scrumbiei” în programul manifestărilor Teatrului Muzical ”Nae Leonard” Galaţi. De ce?

În primul rând pentru că Muzicalul este ordonator de credite iar Primăria nu poate încheia direct contract cu protagoniştii festivalului şi în al doilea rând pentru că în contractul de management al lui Florin Melinte, directorul Teatrului Muzical, este prevăzută organizarea Festivalului Scrumbiei.

Aleşii au fost de acord cu alocarea de la bugetul local a sumei de 45.000 de lei în vederea organizării festivalului.

Numai că, la cererea consilierului local PSD Hristache Bogatu, teatrul va trebui să prezinte la finalul acţiunii raportul de venituri şi cheltuieli.

Citit 2144 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.