Activitate suspendată la Permise și Înmatriculări, după ce a apărut o suspiciune de infectare cu Covid-19

Activitate suspendată la Permise și Înmatriculări, după ce a apărut o suspiciune de infectare cu Covid-19
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Galați a fost suspendată, după ce o angajată a acuzat simptome de infecție cu coronavirus. Decizia de suspendare a activității a fost luată doar pentru ziua de joi, 16 iulie, dar poate fi prelungită, dacă testul angajatei va ieși pozitiv. ”Am fost anunțați că una dintre persoanele care lucrează acolo este suspectă de Covid-19, drept pentru care am decis suspendarea activității pentru astăzi. În cursul zilei vom primi rezultatele acestui test și, dacă se va confirma că această persoană este infectată cu SARS COV-2, atunci activitatea va fi suspendată și vineri”, ne-a declarat Oana Nae, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galați.

Cei 20 de angajați ai instituției au fost sfătuiți să rămână în izolare la domiciliu până la primirea rezultatului la testul pentru depistarea coronaviruslui, iar cele aproximativ 400 de programări au fost suspendate. ”Toate aceste programări vor fi reluate la o dată ulterioară, în cel mai scurt timp posibil. Angajații sunt sfătuiți să se testeze, în cazul în care persoana suspectă va avea rezultat pozitiv. În acest moment, nu se efectuează niciun fel de probe, nici teoretice, nici practice”, a conchis Oana Nae.

Dacă rezultatul testului va fi pozitiv, atunci va fi demarată și o anchetă epidemiologică, iar instituția va rămâne închisă pentru dezinfecție terminală.

Citit 3175 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.