Cezar e la Roma

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Maratoniştii români, gata de start: Reamintim că un grup de alergători, membri ai „Ro Club Maraton", în frunte cu fosta campioană olimpică la canotaj Valeria Racilă van Groningen, vor participa la maratonul din capitala Italiei, eveniment care se va desfăşura pe 21 martie, şi vor promova imaginea României.

Cei 25 de maratonişti din clubul român, împreună cu prietenii maratonişti de la clubul Italian "Podisti Maratona di Roma" vor alerga cu tricouri pe care va scrie România - Italia, pe o cursă de 42 de kilometri.

Cu o zi înainte de maratonul de la Roma, în cadrul reuniunii de la Marathon Village, la orele 13:00, se va efectua schimbul de fanioane. Printre maratonişti se află şi jurnalistul gălăţean Cezar Amariei.

* Trei zile de film românesc în State: În perioada 18-20 martie va avea loc cea de-a patra ediţie a Festivalului Filmului Românesc de la Madison, eveniment organizat de Institutul Cultural Român în parteneriat cu Center for Russia, East Europe and Central Asia (CREECA) din cadrul Universităţii din Madison, Wisconsin. Proiecţiile vor avea loc la Madison Museum of Contemporary Art (227 State Street).

* „Icoanele - confluenţe bizantine”, la Montreal: Artiştii atelierului românesc de arte vechi Valuarda din Montreal îi invită pe românii din metropola canadiană să vina vineri, 26 martie, de la ora 17.30, la vernisajul expoziţiei „Icoanele - confluenţe bizantine".

* Gheorghe Dican, în capitala Belgiei: Galeria Cozia îi aşteaptă pe românii din Belgia care iubesc pictura să vină duminică, 21 martie, între orele 14.00-16.00, la Actionfields, Hoogstraat, Bruxelles, la o expoziţie de arta romanească, când va avea loc prezentarea unor lucrări de Gheorghe Dican.

* Aperitive multietnice la Torino: Piaţa Vittorio Veneto din Torino, celebră pentru aristocraticele sale aperitive, va fi amenajată sâmbăta asta ca un Turn Babel de restaurante multietnice, printre care şi cel românesc.

Citit 780 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.