UPDATE. Tâlharii din dormitor au ajuns după gratii

UPDATE. Tâlharii din dormitor au ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE - Cei trei gălăţeni, doi bărbaţi şi o femeie, care, la finele săptămânii trecute, au pus umăr de la umăr şi l-au jefuit pe un amator de plăceri plătite, au fost arestaţi. Judecătoria Galaţi a admis propunerea procurorilor, care au cerut ca femeia, de 32 de ani, şi bărbaţii, de 31 şi respectiv 36 de ani, să stea după gratii următoarele 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie calificată. Fapta a fost comisă într-un apartament se pe strada Brăilei, unde femeia îşi dăduse întâlnire cu un bărbat de 32 de ani, din Şendreni, pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost. În locaţia respectivă şi-au făcut apariţia complicii tinerei, care l-au bătut pe client şi l-au deposedat de suma de 2.500 de lei. 


Amator de sex plătit, bătut şi jefuit

Întâlnirile care au ca scop oferirea de servicii sexuale contra cost, "tocmite" pe internet, pot fi veritabile capcane pentru doritorii de senzaţii tari. La Galaţi a fost înregistrat un nou caz de "iubire pe bani", finalizată cu bătaie şi jaf, trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, fiind acum cercetaţi pentru tâlhărie calificată. De cele mai multe ori, locaţiile în care sunt planificate astfel de întâlniri sunt garsoniere închiriate în regim hotelier. 

Un tânăr de 32 de ani din Şendreni s-a alăturat "galeriei" de amatori de întâlniri amoroase contra cost finalizate la poliţie după ce a dat peste o tânără care l-a atras într-o capcană. Bărbatul s-a hotărât să-i ofere o noapte de plăceri după ce a dat peste un anunţ pe internet prin care o femeie de 32 de ani promitea servicii de "calitate" în condiţii de lux şi intimitate absolută. S-au înţeles să se întâlnească într-un apartament din Galaţi, situat într-un bloc de pe strada Brăilei. Clientul nu a ajuns bine în cuibuşorul de nebunii, că o apariţie surprinzătoare avea să dea o cu totul altă turnură întrevederii, omul fiind nevoit să sune la 112 şi să dezvăluie experienţa prin care avea să treacă. 
"La scurt timp, în apartament au intrat doi bărbați care, folosind acte de violență, ar fi deposedat victima de suma de 2.500 de lei. În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat persoanele suspecte, doi bărbaţi din Galaţi, cu vârste de 31 şi 36 de ani şi o femeie de 32 de ani", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru tâlhărie calificată şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Paravan pentru tâlhari 

Anunţurile postate în mediul online de către persoane aparent dispuse să ofere plăceri contra cost post ascunde capcane periculoase pentru amatori de astfel de distracţii. Întâlnirile care au loc, în cele mai multe cazuri, în locaţii alese de "prestatoare" pot fi pretexte pentru jafuri, aşa cum s-au înregistrat numeroase în Galaţi, în ultimii ani. În urmă cu trei ani, spre exemplu, mai mulţi bărbaţi din oraş au reclamat faptul că, după ce au apelat la serviciile unei doamne pe care o "cunoscuseră" pe internet, au fost bătuţi şi jefuiţi de un complice al femeii, un gălăţean de 34 de ani, care în momentul în care dădea buzna în cuibuşorul de nebunii pretindea a fi ori soţul femeii, ori poliţist. Prejudiciul reclamat a depăşit atunci 7.000 de lei, amorezii fiind deposedaţi nu doar de bani sau bunuri, dar şi de cardurile bancare. Alţi trei tineri au fost reţinuţi la începutul anului trecut după ce au aplicat aceeaşi schemă cu două amice minore, puse la bătaie să racoleze amatori de sex pe care apoi ei îi agresau şi îi tâlhăreau. Pentru a părea serioşi, infractorii organizează aceste întâlniri în apartamente închiriate, pe strada Brăilei, în zona centrală a oraşului.

Citit 9781 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2020 16:54

6 comentarii

 • postat de Mustang de luncă
  Miercuri, 22 Iulie 2020 23:01
  213.233.104.***
  O sursă de infectare cu Covid, pe a olo nu trece nimeni să oprească infectarea. Oare de ce?
  0
  8
  Raportează
 • postat de Marian
  Miercuri, 22 Iulie 2020 17:43
  79.116.108.***
  Riscurile meseriei!! Trebuie sa fii nebun sa intriasa intr-o locuinta in ziua de azi, indiferent ca e barbat sau femeie. Niciodata nu stii ce se poate intampla (rau).
  0
  12
  Raportează
 • postat de paloma
  Miercuri, 22 Iulie 2020 13:48
  5.13.175.***
  Dragostea cere sacrificii !!!
  3
  13
  Raportează
 • postat de stop
  Marți, 21 Iulie 2020 21:46
  89.136.186.***
  Nu apelati niciodata la seviciile unei prostituate. Se ascund multe pericole in acele garsoniere sau apartamente. Incurajati munca si nu prostitutia. Acele fete trebuie sa se angajeze si sa munceasca nu sa practice prostitutia. e o greseala foarte mare. O sa ajunga la o varsta cand nu o sa aiba nici bani, nici scoala si nu o sa mai fie nici frumoasa. Ganditi-va bine!
  6
  29
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Marți, 21 Iulie 2020 20:53
  82.79.232.***
  Orasul colhaie de proxeneti si de tarf(e), iti este teama sa intri in bloc, nu stii cu cine te intalnesti la lift. De ce nu se legalizeaza prostitutia, pentru ca nu se vrea, "prietenii" stiu de ce.
  3
  39
  Raportează
 • postat de un observator
  Marți, 21 Iulie 2020 18:38
  5.13.156.***
  Nici sexul la Galati nu mai reprezinta o placere!
  1
  43
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.