#coronavirus | Puține rezultate pozitive, dintr-un număr mic de teste

#coronavirus | Puține rezultate pozitive, dintr-un număr mic de teste
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Direcția de Sănătate Publică Galați a primit, vineri, 28 de rezultate pozitive în urma testărilor pentru depistarea coronavirusului. Astfel, numărul total al gălățenilor infectați cu Covid-19 a ajuns la 2.100.

Dintre aceștia, 1.103, cu 21 mai mult față de raportarea de joi, au fost declarați vindecați și au fost externați din spitale.

Totodată, conform Grupului de Comunicare Strategică, nouă gălățeni infectați cu Covid-19 au ieșit, în ultimele 24 de ore, pozitivi în urma retestărilor.

Din nefericire, în ultimele 24 de ore au fost raportate două noi decese printre pacienții confirmați cu coronavirus. Astfel, numărul total al gălățenilor care și-au pierdut viața după ce s-au infectat a ajuns la 118.

Vestea bună vine de la Spitalul Județean, unde, în ultimele 24 de ore, nu a fost raportat niciun caz nou de infectare printre angajați, numărul total ai infectărilor rămânând la 186. A crescut însă, cu nouă numărul celor declarați vindecați, astfel că din 186 de infectați mai sunt doar 71 de cazuri active.

Numărul mic de rezultate pozitive vine după ce şi numărul testelor efectuate a scăzut. Mai exact, în ultimele 24 de ore au fost făcute doar 220 de teste, adică jumătate față de media din ultimele zile. De la începutul pandemiei, la nivelul județului nostru au fost prelucrate 18.103 teste pentru depistarea coronavirusului.

Citit 2070 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2020 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.