40 de persoane, înghesuite într-o dubă de marfă

40 de persoane, înghesuite într-o dubă de marfă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Polițiștii gălățeni au aplicat sancțiuni contravenționale și au dispus măsura suspendării dreptului de utilizare pentru două autovehicule, după ce conducătorii auto ai acestora au fost depistați efectuând transport de persoane și de marfă, fără autorizație.

Mai mult, oamenii legii au constatat că în interiorul mașinilor de marfă erau înghesuite zeci de persoane, multe dintre ele fără mască de protecție.

"Polițiștii Serviciului Rutier Galați au depistat, în trafic, la intersecția DN 26 cu DJ 242, două autoutilitare ai căror conducători auto efectuau transport de persoane contra cost, fără autorizație de transport. În interiorul celor două autovehicule, destinate transportului de marfă, polițiștii au identificat 40, respectiv, șapte persoane", ne-a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IUPJ Galați.

Cei doi conducători auto au primit amenzi în valoare totală de 2.000 de lei. Polițiștii au reținut și plăcuțele și certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor și au dispus măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora, pe o perioadă de șase luni.

De asemenea, oamenii legii au constatat că, pe lângă faptul că nu respectau distanțarea socială, o parte dintre zilieri nu purtau nici mască de protecție. "11 persoane depistate într-una dintre autoutilitare au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, pentru că nu purtau mască de protecție", ne-a mai precizat purtătorul de cuvânt de la IPJ.

Citit 1769 ori Ultima modificare Miercuri, 05 August 2020 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.