Candidat prins lipind ilegal afișe electorale

Candidat prins lipind ilegal afișe electorale
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Cititorii Vieții libere sunt foarte vigilenți. Astfel, au surprins două persoane, care lipeau, în noaptea de joi spre vineri, afișe cu caracter electoral, pe stâlpii de iluminat public de pe strada Roșiori, în zona Stirex. Au semnalat acest aspect atât autorităților competente, dar ne-au trimis și nouă mai multe fotografii. Tocmai de aceea, am întrebat la Inspectoratul de Poliție Județean dacă s-au luat măsuri împotriva celor doi gălățeni care încălcau legea electorală și am aflat că cei doi gălățeni au fost suprinși de un echipaj al Polițieie Locale, ce-i drept într-o altă zonă decât cea semnalată de cititorul nostru. ”Doi bărbați, de 21 și 49 de ani, ambii din municipiul Galați, au fost surprinși de un echipaj al Poliției Locale Galați, în timp ce lipeau afișe electorale pe stâlpii de iluminat public, de pe strada Brăilei. Cei doi au fost conduși la Secția 1 Politie Galați unde au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, cu amendă în valoare de 600 de lei, fiecare”, ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Conform surselor noastre, cei doi gălățeni amendați sunt George Eduard Iacob și Cătălin Savu, ultimul dintre ei fiind chiar candidat pe listele PNL la consiliul local Galați.

Citit 2876 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 18:10

3 comentarii

 • postat de Ion
  Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 01:57
  109.166.135.***
  Cred că doreau și ei să învețe o meserie...
  - "Bah! Astea se lipesc?!
  - Da mă, uite așa se face! Vezi ce repede se lipește?
  - Bah, noi suntem cele mai tari lipitori din Galați!
  - Da mă, după ce câștigăm alegerile o să ne lipim tare de tot de bugetul local!
  Și uite așa se mai promite încă un aeroport!
  0
  11
  Raportează
 • postat de Robert G
  Vineri, 25 Septembrie 2020 20:59
  185.53.197.***
  Îi doare fix în cot de lege!
  Ăștia ne fac varză dacă ajung să administreze orașul.
  Doar învrăjbesc, n-au făcut nimic, s-au cocoțat pe munca altora. Nu sunt în stare să facă ceva.
  Realizările din galați, au încerct să le ducă în derizoriu. Spirit de competiție zero, fair play, zero, respect față de lege, implicit față de noi, ZERO!
  2
  13
  Raportează
 • postat de Competentul Capabil
  Vineri, 25 Septembrie 2020 20:15
  185.246.208.***
  Lipitorile se zbat pana in ultima clipa. Poate reusesc si ei sa sa suga de la buget. Turma de nuntasi care a strabatut cu claxoane orasul probabil intra la noapte in schimbul 3 la lipit.
  1
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.