Invitaţie către liderii politici gălăţeni: Cum comentaţi rezultatul alegerilor locale?

Invitaţie către liderii politici gălăţeni: Cum comentaţi rezultatul alegerilor locale?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Alegerile s-au terminat, numărătoarea voturilor este și ea aproape încheiată, este momentul pentru tras linia și decis ce se întâmplă mai departe. Învingători și perdanți politici, votanți și nevotanți, cu toții trebuie să ne găsim echilibrul și să contribuim, cât și cum știm mai bine, la binele comunității. Acum este momentul în care se decide viitorul, cine a ajuns la momentul retragerii definitive din politică, cine se întoarce pe pozițiile deținute anterior și ce face acolo, cine continuă să servească urbea și județul, cine și dacă plătește pentru procentele mici obținute la urne, pe cine vor decapita șefii de pe la București etc. Este momentul asumării, cu bune și cu rele, a rezultatelor de la vot, atât de către alegători, cât și de către aleși și nealeși. 

De aceea, "Viaţa liberă" le adresează public şefilor partidelor gălăţene care au participat la alegerile locale invitaţia de a comenta rezultatele scrutinului şi modul în care acesta influenţează activitatea formaţiunii politice respective.

Aşteptăm reacţiile pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., astăzi, până la ora 14,30.

Citit 4637 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 12:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.