Piesă de suflet, cântată în memoria mamei. O gălăţeancă, în echipa lui Ştefan Bănică la X Factor (VIDEO)
Foto: Antena 1

Piesă de suflet, cântată în memoria mamei. O gălăţeancă, în echipa lui Ştefan Bănică la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(47 voturi)

”Spectaculos! Mamă, mamă! Iată, X Factor 2020 ne demonstrează, cu pandemia de rigoare, că revine bine de tot în forţă! Ai fost extraordinară! Cuvântul meu pentru tine, în această seară, este SENZAȚIONAL. Bravo! Pentru tot ce am văzut eşti în Bootcamp”, a fost reacţia lui Ștefan Bănică după momentul de excepţie oferit de gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi, în vârstă de 18 ani.

„Eu nu am venit la X Factor cu aşteptări, cel puţin nu anul acesta. Vreau doar să mă simt bine, vreau să fiu una cu scena, să transmit emoţia tuturor celor care se uită la mine, vreau să fiu mândră de mine”, mărturisea, înainte de a urca pe scena X Factor, Alexandra Serenada Sîrghi. Tânăra artistă a revenit la X Factor la patru ani după prima participare. În 2016, s-a luptat pentru a rămâne în echipa lui Carla’s Dreams. Acum, însă, cu voturile tuturor membrilor juriului, a intrat direct în Bootcamp.

Încurajată de prietenii ei şi de „Profa” – profesoara de canto Monica Măciuceanu - Alexandra a interpretat piesa ”I Don't Think About You”, o alegere profundă: „Aceasta este piesa mea de suflet. Îmi aminteşte de o persoană foarte dragă mie, de mama mea, care nu mai e printre noi!”, a dezvăluit artista.

{youtube}ZoJXHSj6VOA{/youtube}

Au trecut şase luni

„În interiorul meu sunt două persoane: sunt eu, care vreau să plâng şi vreau să fiu fata mamei, şi vreau să fiu încă un copil şi să fiu alintată de mama mea, şi apoi sunt cealaltă eu care spune mereu că trebuie să mă maturizez, că trebuie să mă descurc, că indiferent ce se întâmplă eu trebuie să merg înainte.

Nu exista o problemă care să nu aibă rezolvare. Când mama mea îmi spunea ceva, eu nu mai aveam absolut nicio grijă. Aveam ceva special şi încă avem. Chiar dacă nu pot să o mai văd, eu ştiu că ea mă vede oricum şi are grijă de mine”, a mărturisit Alexandra.

Întrebată de Loredana cum a reuşit să fie atât de puternică la doar şase luni de la despărţirea de mama ei, gălăţeanca a oferit un răspuns înţelept: „Suportul acesta trebuie să vină din interior, niciodată nu poţi fi pregătit pentru un aşa moment”.

Jurizarea

„Ai starea care trebuie, ai o voce senzaţională, eşti frumoasă şi cred că ai toate ingredientele pe care ar trebui să le aibă un câştigător de X Factor”, a conchis, de la masa juriului, gălăţeanul Florin Ristei.

„Ești cel mai norocos, Ștefan, că e în grupa ta! Copilul acesta e făcut pentru scenă! A fost atât de aproape de perfecțiune această copilă!”, a fost concluzia Deliei.

„Bravo! Ce fain, Serenada! Da, draga mea Serenada!”, i-a spus Loredana.

„Să aibă o asemenea fată care să cânte aşa, cred că acolo unde mama ta se simtă mândră. Ai fost extraordinară! Serenadă ce eşti tu!”, i-a spus Ştefan Bănică trimiţând-o direct în Bootcamp.

Foto şi video: Antena 1

Citit 18477 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.