Programări telefonice sau online la Casa de Pensii

Programări telefonice sau online la Casa de Pensii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Galaţi va implementa, începând cu data de 1 noiembrie un sistem de programare online/telefonică, destinat persoanelor care doresc să beneficieze de calculul vechimii în muncă.

"Astfel, persoanele care solicită verificarea stagiului de cotizare realizat în sistemul public de pensii pot opta pentru programarea online/telefonică, serviciu ce le va da posibilitatea obţinerii unui răspuns rapid, în condiţii de siguranţă, luând în considerare contextul actual", declară Ana Denis Aramă, directoarea CJP.

Programarea telefonică se poate face la numărul 0236.414.354. Pentru programarea online se urmează paşii: accesaţi link-ul: www.cjpgalati.ro/programari/index.php (activ începând cu 1 noiembrie), selectaţi data şi ora la care doriţi să vă prezentaţi la sediul insituţiei; completaţi câmpurile obligatorii; confirmaţi corectitudinea datelor. La final, solicitantul va primi un email care va cuprinde detaliile programării.

Pentru calculul vechimii în muncă sunt necesare următoarele documente: copie carte identitate; copie carnet de muncă; copie adeverinţă care atestă încadrarea în grupă superioară de muncă (dacă este cazul); copie diplomă de absolvire a învăţământului universitar şi adeverinţa din care să rezulte durata normală, perioada studiilor şi faptul că acestea au fost urmate la zi (dacă este cazul); carnetul de muncă pentru membrii CAP (dacă este cazul); carnetul de asigurări sociale pentru agricultori (dacă este cazul); alte acte prevăzute de lege privind vechimea în muncă sau vechimea în serviciu realizată.

Reprezentanţii CJP recomandă ca transmiterea cererilor de calcul a stagiului de cotizare şi a documentelor aferente să se facă prin intermediul serviciilor poştale, de curierat sau poştă electronică (email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Citit 5591 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Octombrie 2020 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.