Polițist sau șofer de curse?

Polițist sau șofer de curse?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Pasiunea pentru automobilismul sportiv i-a adus unui polițist de frontieră din Galați titlul de vicecampion național la Campionatului Național de Super Slalom.

George este polițist de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, județul Galați, iar din copilărie a început să practice kartingul, încurajat de tătăl său, care a fost pilot și arbitru de raliuri.

"De-a lungul anilor, a participat la mai multe competiții sportive de automobilism, dar s-a implicat și în organizarea de evenimente și festivaluri, la care piloți din toată țara au venit să participe la competițiile de îndemânare auto sau de cascadorii moto", precizează Poliția de Frontieră.

La finalul săptămânii trecute, George a participat alături de tatăl și de fratele său, cu care formează echipa GCO MOTORSPORT, la ultima etapă a Campionatului Național de Super Slalom, organizat de GT AUTO CLUB SPORTIV, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, unde a obținut locul 1 la clasa D2 și titlul de vicecampion național.

Citit 2212 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2020 12:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.