Adolescent jefuit în parc

Adolescent jefuit în parc

Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un băiat în vârstă de 25 ani, din comuna Pechea, a fost tâlhărit de alţi doi minori, în timp ce se afla într-un parc de pe raza comunei. Incidentul s-a petrecut marţi după amiază, în timp ce adolescentul stătea pe o bancă din locul de agrement. Alţi doi tineri, identificaţi ulteriori tot ca minori, s-au apropiat de el şi l-au ameninţat, exercitând totodată asupra lui acte de violenţă. Preţul, un ceas de mână, telefonul mobil şi un acumulator extern, bunuri pe care agresorii şi le-au însuşit şi s-au făcut nevăzuţi. Nu pentru mult timp, pentru că victima a mers la poliţie şi a relatat cele întâmplate, poliţiştii reuşind să dea de urma tâlharilor. Aceştia sunt doi adolescenţi, ambii în vârstă de 17 ani, consăteni cu victima. De la ei au fost recuperate bunurile sustrase. Tinerii vor da socoteală pentru tâlhărie, în privinţa stării lor de libertate urmând să decidă un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citit 2362 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 23:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro